• Fiscaal advies
  Ernest Görter, Marian Visser-Veerman, Ton Vos

  Fiscaal advies

  Fiscale voordelen optimaal voor u benutten en mogelijke fiscale risico's bij voorbaat uitsluiten. Dáár ligt onze missie voor u.

  Lees meer

 • Aangiftepraktijk en administratieve dienstverlening

  Wist u dat we ook declaraties en uren van uw medewerkers via de online salarisadministratie kunnen verwerken?

  Lees meer

 • Accountants en
  adviseurs

  Onze experts staan altijd voor u klaar om persoonlijk en betrokken met u mee te denken en u te adviseren over uiteenlopende onderwerpen.

  Lees meer

 • Crowdfunding

  Laat u door een specialist van Meerwijk Allister Groep adviseren over de mogelijkheden van een alternatieve financieringsvorm.

  Lees meer

 • Private equity

  Wij hebben ruime ervaring in financiële en fiscale dienstverlening ten behoeve van participatiemaatschappijen en informal investors.

  Lees meer

 • Secretariaat

  Wij zorgen voor goed contact en gestroomlijnde digitale of papieren correspondentie.

Accountants en adviseurs

Samen met u ziet Meerwijk Allister Groep zich geplaatst voor de uitdaging uw bedrijfsresultaten te vergroten en uw organisatie in te dekken tegen risico's. Onze ervaren accountants en adviseurs bewaken en bevorderen de financiële gezondheid van uw organisatie.

Lees meer

Onze mensen

Onze accountants, belastingadviseurs en andere specialisten zetten hun expertise in om u op het vlak van fiscale en financiële vraagstukken optimaal te bedienen. Dat doen we persoonlijk en betrokken, telkens rekening houdend met uw specifieke situatie.

Lees meer

Online diensten

Boekhouden, salarismutaties doorgeven, reageren op de conceptjaarrekening: het kan bij Meerwijk Allister Groep allemaal online. Via ons online portal houdt u eenvoudig overzicht over de financiële en fiscale hoofdlijnen van uw organisatie.

Lees meer

Onze diensten

Accountancy

Als ondernemer wilt u succesvol sturen op op de juiste informatie, kansen benutten en risico's zoveel mogelijk afdekken. Onze bekwame accountants ondersteunen en adviseren u, juist op de voor uw onderneming cruciale momenten.

Lees meer

Maarten

Fiscaal advies

Gaat u een bedrijf starten? De internationale markt op? Vragen over de belastingaangifte? Staat er een fusie of overname op het programma? Onze belastingadviseurs zijn uw sparringpartner.

Lees meer

Ernest

Aangiftepraktijk en administratieve dienstverlening

Of het nu gaat om het opstellen van aangiften voor de Belastingdienst of het faciliteren van online administraties, onze specialisten ondersteunen en adviseren u vanuit hun rijke ervaring.

Lees meer

Aangiftepraktijk

Onze specialismen

Crowdfunding

Meerwijk Allister Groep ondersteunt u met advisering op het vlak van crowdfunding, een alternatieve financieringsvorm waarbij relatief veel investeerders via internet voor relatief lage bedragen financiering verschaffen. Wij helpen u de benodigde financiering rond te krijgen. Immers, door tal van oorzaken is het vandaag de dag niet alleen noodzakelijk een goed ondernemersidee te hebben, maar ook met een creatief financieringsplan te komen. Met onze expertise op het vlak van crowdfunding adviseren en begeleiden we u, zodat dat goede idee daadwerkelijk uitgevoerd kan worden. Crowdfunding is mogelijk voor bedragen tot circa € 500.000; boven dit bedrag kan de benodigde financiering vaak gecombineerd worden met een bancaire financiering.

Lees meer

Private equity

Bent u informal investor of betrokken bij een participatiemaatschappij? Maak kennis met onze specialisten! Wij hebben dagelijks te maken met verslaggevingstechnische en fiscale onderwerpen die in deze branche een grote rol spelen.
Wij hebben veel ervaring met de (voorbereiding van) koop en verkoop van bedrijven, herstructureringen en de bijbehorende kansen en bedreigingen en delen onze kennis en ervaring graag met u!

Lees meer

participatiemaatschappij

Testimonials

Bloemenmagazijn

“Altijd is er een transparante en kloppende onderbouwing van de cijfers. Dat geeft vertrouwen.”

 

Johan de Ruiter
Bloemenmagazijn Johan

Vincap

“We werden gewezen op voor ons nog onbekende mogelijkheden en soms krijgen we een duwtje in de rug om meer out-of-the-box te denken.”

Joost Wurth & Paul Devilee
Vincap bv

HBB

“Er wordt intensief meegedacht en als ons bestuur een financiële rapportage nodig heeft, dan is het er gewoon. Je kunt van ze op aan.”

Dick Theunissen
Het Branche Bureau

Laatste nieuws

Onbelaste vergoedingen onder de werkkostenregeling

Onder de werkkostenregeling is het sinds 1 januari 2015 mogelijk om computers en mobiele apparaten aan uw

Lees meer

Wijzigingen Wet Werk en Zekerheid per 1 januari 2015

Per 1 januari 2015 is de Wet Werk en Zekerheid gewijzigd. De belangrijkste wijzigingen zijn: Het

Lees meer

Geen forensenbelasting bij verhuur aan eigen BV

Een van de belastingen die gemeenten volgens de Gemeentewet mogen heffen is de forensenbelasting. Dat is

Lees meer