‘Rendementsverbetering - De achterkant van de sigarendoos’

Er zijn veel goede ondernemers die een succesvol bedrijf hebben, die hun managementinformatie bij wijze van spreken kwijt kunnen op de achterkant van een sigarendoos. Dat klinkt simpel, maar dat is het niet. Deze succesvolle ondernemers hebben namelijk precies de juiste kengetallen. Niet per jaar, ook niet per maand, maar per dag. Ze werken met zeer actuele informatie, en ze kennen de norm die ze willen bereiken.

Onze specialisten hebben een opleiding gevolgd, zodat zij u kunnen helpen deze juiste kengetallen te genereren. Op basis daarvan kunt u samen met hen verbeteracties voorbereiden en uitvoeren. Wij zien in de praktijk wat de impact is wanneer het bedrijf op tal van gebieden net iets beter wordt. Wij laten u graag zien wat het betekent, wanneer de productiviteit in uw bedrijf met 5% omhoog gaat, de verkoopprijs met 5% omhoog, de inkoop met 5% omlaag, de bezetting met 5% omhoog en de efficiency met 5% omhoog. Zonder uitzondering zijn ondernemers verbaasd hoeveel het oplevert, en hoe simpel rendementsverbetering valt te behalen.

Behoort uw bedrijf al tot de 20% beste bedrijven uit de branche? Zo niet, dan helpen onze specialisten u graag dit te bereiken. En uiteraard kan ook de 20% beste bedrijven uit de branche zich nog verbeteren!

Terug naar Advisering

Uw experts

icon_linkedin
Maarten-web

Maarten Freriks

Registeraccountant
icon_linkedin
04

Pauline Dokman-Tibben

Assistent-accountant
icon_linkedin
Bianca

Bianca Noordzij

Accountant-medewerker