Aangiftepraktijk en administratieve dienstverlening

Als het gaat om het opstellen van aangiften en het voeren van uw administratie vindt u het belangrijk dat dit adequaat gebeurt. En met adequaat bedoelt u niet alleen dat de kwaliteit voor elkaar is, maar dat alle stukken ook binnen gestelde deadlines worden opgeleverd.

Meerwijk Allister Groep is gespecialiseerd in het efficiënt en accuraat opstellen van uw aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting en omzetbelasting. Met veel zorg voeren we daarnaast uw financiële en salarisadministratie.

Ook faciliteren we online administraties in verschillende varianten. Daarbij bent u degene die bepaalt welk deel van uw administratie u zelf verwerkt en wat u aan ons uitbesteedt. De informatie uit de financiële administratie blijft op die manier voor u beschikbaar, terwijl wij met u mee kunnen denken.

Op ons salarisportal vindt u te allen tijde de up-to-date informatie uit de salarisadministratie, zoals salarisjournaalposten, de salarislasten per werknemer, het overzicht van de auto van de zaak inclusief bijtelling, de berekening van sociale premies en alle andere informatie waaraan u behoefte heeft. De kans op interpretatieverschillen is afwezig wanneer u salarismutaties zelf invoert. Dat bespaart u tijd en geld. Voor een uitgebreide beschrijving van de verrassende mogelijkheden van de salarisportal verwijzen wij u naar de pagina online diensten.

Intussen blijven onze medewerkers u graag adviseren over al dan niet complexe onderwerpen op het vlak van uw financiële- of salarisadministratie. Dat vraagt om expertise. Onze specialisten volgen de ontwikkelingen daarom van nabij, zodat ze altijd over up-to-date vakkennis beschikken. Wij nemen u desgewenst het hele proces uit handen, zodat u zich volledig kunt blijven focussen op uw core business.

Door intensief gebruik van de laatste stand van de technologie kunnen wij ons werk efficiënt doen. En daar profiteert u van. Vroeg én laat.

Terug naar Onze diensten - Meerwijk Allister Groep

Uw experts

icon_linkedin
Evelien-web

Evelien Rekers-Versluijs

Salarisadministrateur
icon_linkedin
Ton-web-1

Ton Vos

Belastingadviseur