Accountancy

Meerwijk Allister Groep biedt meer dan een standaard accountantskantoor. Wij adviseren en ondersteunen u graag met onze complete expertise op fiscaal en financieel gebied. Dat kan gaan om het controleren, beoordelen en samenstellen van jaarrekeningen, maar ook bijvoorbeeld om begeleiding bij fusies en overnames, turnarounds, management buy-outs en bedrijfsopvolgingen. Ook bij het opstarten van een onderneming, due diligence-onderzoeken en de opzet of beoordeling van financieringsplannen en managementinformatiesystemen zijn wij u graag van dienst. Wij zetten onze expertise graag voor u in bij waarderingsvraagstukken, kwesties rondom internationaal ondernemen en tal van andere adviesopdrachten.

Met ons advies willen we uw bedrijfsresultaten vergroten en u tegelijk indekken tegen risico's. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we waar de mogelijkheden voor versteviging van uw financiële organisatie liggen. We bieden u graag inzicht in de manier waarop u bepaalde bedrijfsprocessen efficiënter kunt inrichten. Op basis van gericht onderzoek, waarbij we gebruik maken van de uitgebreide mogelijkheden van de informatietechnologie, zijn we in staat interne financiële en bedrijfsprocessen daadwerkelijk te verstevigen.

Daarmee bieden de accountants van Meerwijk Allister Groep meer dan wat u standaard verwacht van een accountant. Wij voegen waarde toe aan uw organisatie. Omdat u daarbij gebaat bent.

Terug naar Onze diensten - Meerwijk Allister Groep

Uw experts

icon_linkedin
Maarten-web

Maarten Freriks

Registeraccountant
icon_linkedin
Bianca

Bianca Noordzij

Accountant-medewerker