Fiscaal advies

Succesvol ondernemerschap hangt altijd nauw samen met gedegen fiscaal en financieel beleid. Meerwijk Allister Groep helpt u als bedrijf of not-for-profitorganisatie uw fiscale mogelijkheden optimaal te benutten en risico's te ondervangen.

Onze belastingadviseurs zijn Register Belastingadviseurs en beschikken over een ruime fiscale kennis en ervaring. Of het nu gaat om uw eerste stappen op de internationale markt, de keuze voor de juiste rechtsvorm van uw onderneming, de fiscale voorbereiding van fusies en overnames of het fiscaal optimaal inrichten van uw organisatiestructuur, Meerwijk Allister Groep is uw sparringpartner en adviseur.

Vanzelfsprekend behartigen we uw belangen bij de belastingrechter en lossen we geschilpunten met de inspecteur op. Maar voorop staat altijd dat we fiscale voordelen optimaal willen benutten en fiscale risico's bij voorbaat willen uitsluiten. Een fiscaal gedegen aanpak is immers een basisvoorwaarde voor succesvol ondernemerschap.

Mocht u kiezen voor samenwerking met de Belastingdienst onder horizontaal toezicht, dan kunnen wij u daarin door onze ruime ervaring optimaal adviseren.

Terug naar Onze diensten - Meerwijk Allister Groep

Uw experts

icon_linkedin
ernest1-1

Ernest Gorter

Belastingadviseur
icon_linkedin
Marian-Visser

Marian Visser-Veerman

Belastingadviseur
icon_linkedin
Ton-web-1

Ton Vos

Belastingadviseur