Over ons

Meerwijk Allister Groep is als accountantskantoor en fiscaal adviesbureau in Baarn en omgeving al sinds 1988 actief. We werken met een ambitieus team van twintig medewerkers. Samen willen we uw belangen als ondernemer centraal stellen. Op een persoonlijke en laagdrempelige manier zijn we bij u en uw organisatie betrokken.

Zo staan we voor u klaar als het gaat om uiteenlopende diensten op het gebied van accountancy, fiscaal en financieel advies en controleopdrachten. Uitgangspunt in al onze dienstverlening is dat we samen met u een efficiënte, fiscaal verantwoorde en toekomstbestendige koers kunnen varen, waarvan uw bedrijf of organisatie op korte en lange termijn optimaal profiteert.

Natuurlijk is het onze missie over uw financiële gezondheid te waken en er alles aan te doen die te bevorderen. Onderdeel daarvan is het accuraat opstellen van uw aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting en omzetbelasting, het met beleid voeren van uw financiële- en salarisadministratie en het vakkundig samenstellen van uw jaarrekening. Wij kunnen u snel en doelgericht begeleiden bij het opstarten van een onderneming, het opzetten van financieringsplannen of het beoordelen van managementinformatiesystemen.

Dankzij specialisatie in een aantal vakgebieden zijn we bovendien op diverse terreinen in staat u gedetailleerd en accuraat advies en ondersteuning te bieden. Denk aan strategisch advies, bijvoorbeeld rondom de fiscale voorbereiding van fusies en overnames of advisering wanneer u de internationale markt betreedt. Maar ook rondom onderwerpen als crowdfunding, financiering met behulp van participatiemaatschappijen, bij overlegsessies, het afsluiten van rulings met de Belastingdienst en tal van andere financiële en fiscale vraagstukken zijn we uw gedreven sparringpartner.