Evelien Rekers-Versluijs

Sinds 2013 ben ik werkzaam als salarisadministrateur bij Meerwijk Allister Groep, waarvoor ik ben ingeschreven als Register Salarisadministateur in het register van het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA).

Ons team van salarisadministrateurs is verantwoordelijk voor de uitvoering van de salarisadministratie van kleine en grote MKB klanten, waarbij we ongeveer 1.000 salarisstroken per maand verwerken.
Daarnaast houden wij ons bezig met diverse CAO’s, de werkkostenregeling, subsidieaanvragen en adviseren wij onze klanten op het gebied van arbeids- en sociaalrechtelijke vraagstukken.

Wij maken gebruik van Loket.nl, een online salarissysteem, waartoe u als cliënt van ons kantoor online toegang heeft. Hierdoor kunnen we de samenwerking tussen u, uw personeel en onze medewerkers die zich bezighouden met uw administratie automatiseren en optimaliseren. Daarnaast beheren wij ook de Employee Self Server (ESS), waarop uw medewerkers zelf kunnen inloggen en hun loonstrook, jaaropgave en declaraties kunnen inzien en/of downloaden.

Alles is naar wens aan te passen en er zijn legio mogelijkheden om de HRM-managementinformatie voor u optimaal en maximaal inzichtelijk te maken. U kunt hierbij onder andere denken aan het gebruik van uren- en verlofregistraties, grip op verzuim, een op maat te maken personeelsinformatiesysteem uitgebreide rapportages, die u zelf online kunt inzien wanneer u dat wenst.

erekers@meerwijkgroep.nl

 

Terug naar Onze mensen

icon_linkedin
Evelien-web

Evelien Rekers-Versluijs

Salarisadministrateur