Onze organisatie

Meerwijk Allister Groep bouwt met een team van specialisten aan een solide reputatie als partner van ondernemers, zelfstandigen en not-for-profitorganisaties. Zowel in het groot-, midden- als kleinbedrijf staat onze organisatie inmiddels bekend om haar klantgerichtheid, deskundigheid en persoonlijke dienstverlening. Onze praktische insteek en theoretische kennis leiden tot praktijkgerichte en constructieve oplossingen.

Onze organisatie omvat drie bedrijfsonderdelen op het gebied van accountancy, fiscale en financiële dienstverlening en wettelijke controles.

Meerwijk Allister Groep

Vanuit Meerwijk Allister Groep bedienen onze mensen u van alle voorkomende accountantsdiensten. Samenstelling van jaarrekeningen, maar ook aan waarderingsvraagstukken en due-diligenceonderzoeken. En natuurlijk verrichten wij tal van adviesdiensten.

Meerwijk Groep

Medewerkers die werkzaam zijn vanuit Meerwijk Groep adviseren u op fiscaal, financieel en strategisch niveau. Daarnaast adviseren en helpen zij u bij het voeren van uw administratie en het samenstellen van uw jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

 

Meerwijk Stanton Groep richt zich op alle soorten audit- en assurancewerkzaamheden. Zij is in het bezit van een  AFM-vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controles. Deze opdrachten voeren wij efficiënt en risicogericht uit, met een focus op informatietechnologie. Onze adviezen leiden tot het benutten van kansen en een betere beheersing van de organisatie.