Bloemenmagazijn Johan

“Proactief advies is echt een pluspunt”


Bloemenmagazijn Johan is gespecialiseerd in de verkoop van bloemen en planten voor de particuliere markt en richt zich daarnaast op bedrijven: van het bloemetje voor een relatie tot en met de aankleding van beurzen en hydrocultuur. Een jaar of twee geleden kwam de Utrechtse onderneming in contact met Meerwijk Allister Groep. “Er was direct vertrouwen”, zegt directeur Johan de Ruiter.

Hij was over zijn vorige accountant niet per se ontevreden, maar met het kostenplaatje kwam De Ruiter er niet helemaal uit. En toen kreeg hij een telefoontje van Meerwijk Allister Groep. Dat klikte al snel.

Het vertrouwen is tot op de dag van vandaag niet beschaamd, zegt De Ruiter. Voor Bloemenmagazijn Johan verzorgt Meerwijk Allister Groep alle btw-aangiften, de aangiften loonbelasting, het opstellen van de jaarrekening – kortom het hele plaatje. “Dat zijn gewoon allemaal dingen waar wij geen kaas van hebben gegeten. Als je er echt in duikt, kom je misschien best een heel eind, maar het is onze business niet. Zij zijn in alles up-to-date en weten waar ze 't over hebben. Tot op de komma klopt het. En altijd is er een transparante en kloppende onderbouwing van de cijfers. Ook dat geeft vertrouwen.”

Heel waardevol vindt De Ruiter het advies van Meerwijk Allister Groep. En dat is er niet alleen op verzoek, maar ook ongevraagd. “Dat vinden we fijn. Vorig jaar adviseerde een van de medewerkers ons over de fiscale en financiële voordelen van overstappen op elektrische auto's. Ons werd keurig uitgelegd welke mogelijkheden dat bood. Vervolgens hebben ze de subsidieregeling in gang gezet. Kijk, dan lever je echt meerwaarde als adviseur. Let hier eens op, kijk daar eens naar. Dat soort manieren van meedenken ervaren we echt als pluspunt.”

Terug naar Testimonials - Meerwijk Allister Groep